Opfristraining

Opfristraining autorijden

Bij aanvang van de opfristraining bespreken wij met u waar u tegenaan loopt, wat u onzeker maakt en waaraan u wilt werken. Alles is bespreekbaar en geen probleem is raar. U bent echt de enige niet; wij begeleiden mensen met de meest uiteenlopende onzekerheden en remmingen. Nadat is vastgesteld welke elementen bij uw opfriscursus autorijden centraal zullen staan, stellen wij in overleg met u een programma op waarbij u stapsgewijs uw rijvaardigheid verbetert en uw zelfvertrouwen vergroot.

Opfristraining ouderen

Onze opfristraining is gericht op mensen van alle leeftijden, maar senioren vormen hierbinnen een bijzondere groep. Voor de meeste ouderen is het al geruime geleden dat ze hun rijbewijs behaalden. Verkeersregels zijn inmiddels veranderd en rijtechnieken zijn in de loop der tijd aangepast. Veel senioren zijn niet goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wat hen onzeker maakt en hun rijgedrag negatief beïnvloedt. Herkent u dit? Dan is het raadzaam om een opfristraining voor ouderen te volgen.

Uw vraag centraal

Ook bij de opfristraining voor ouderen staat uw eigen vraag centraal. Mogelijke thema’s zijn: leren omgaan met de nieuwe verkeersregels en het drukke hedendaagse verkeer, het nieuwe (zuinige) rijden onder de knie krijgen en het opfrissen van uw rijvaardigheid. Maar zoals gezegd: wij stemmen de lessen volledig af op uw wensen. Doordat u met een deskundige begeleider de weg op gaat en nuttige tips en informatie krijgt aangereikt, kunt u na afloop van de cursus weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deelnemen. Zo blijft u mobiel en verlaagt u het risico op ongevallen.

Informatie en aanmelding

Hebt u vragen, ontvangt u graag nadere informatie of wilt u zich direct aanmelden voor de opfristraining? Bel ons dan op 06-81197659 of stuur een mail naar info@autorijschoolsanders.nl.

Wij staan u graag te woord en geven graag verdere uitleg.

Autorijschool Sanders

Edwin Sanders

Tel: 06 81 19 76 59
Email: info@autorijschoolsanders.nl
Website: www.autorijschoolsanders.nl
Adres: IJssellaan 43 • 5691 HA Son

KvK nr.: 69191719
BTW nr.: NL166914010B02
Bank: NL33-KNAB-0256-4224-00
Reg. nr. CBR: 3177H4 

Scroll naar boven