Plango rijles app

Plango rijles app

Wij maken gebruik van een inzichtelijke digitale vorderingenkaart, zodat je precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau zit en wat je nog moet leren. Op deze manier weten leerling en rij-instructeur precies hoe ver de leerling gevorderd is.

De PlanGo rijles app is een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Op het leerling portaal kan de leerling bekijken hoeveel rijlessen hij nog tegoed heeft in het lespakket, wanneer zijn rijlessen gepland staan en waar hij staat in de rijopleding. Wanneer er openstaande facturen zijn kunnen deze eenvoudig via iDEAL worden voldaan.

Je kunt de app voor op je mobiel, tablet of computer downloaden in de Play Store of in de App Store. Zoek op ‘PlanGo leerling’ om de App direct te installeren. Je krijgt bij inschrijving automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden om in te loggen.

Met de PlanGo leerlingen app kun je:

Zelf je rijlessen inplannen! Alle lessen uit het verleden zien Je komende lesafspraken bekijken Voortgang van je rijopleiding bekijken Beoordeling van je handelingen zien Opmerkingen van je instructeur nalezen CBR examens inzien Rekeningen en betalingen bekijken Alles voor je theorie examen in één app!

Het is niet iets waar wij als rijschool op achter kunnen blijven: digitalisering. En dat is niet vreemd als je kijkt naar het dagelijkse gebruik van de smartphone.

De LeerlingApp van PlanGo is ontzettend makkelijk in het gebruik en biedt een groot aantal functies voor de leerling.
Je krijgt een helder overzicht van de rijlessen en vorderingen.
De app kun je als leerling downloaden in de AppStore en Google Play.


Met de login die je van autorijschool Sanders ontvangt kun je direct inloggen en heb je toegang tot de actuele lesplanning. Zo zie je direct wanneer een volgende rijles gepland staat.
De vorderingen die je hebt gemaakt worden vastgelegd in de digitale leskaart. Omdat de app op je smartphone staat heb je altijd toegang tot deze gegevens. Zo hebben jij en je ouders altijd in beeld waar je staat in je opleiding.

#samenopwegnaarjouwrijbewijs

Autorijschool Sanders

Edwin Sanders

Tel: 06 81 19 76 59
Email: info@autorijschoolsanders.nl
Website: www.autorijschoolsanders.nl
Adres: IJssellaan 43 • 5691 HA Son

KvK nr.: 69191719
BTW nr.: NL166914010B02
Bank: NL33-KNAB-0256-4224-00
Reg. nr. CBR: 3177H4 

Scroll naar boven